+ 389 2 3122 145 [email protected]

МИСЛИ НА СВОЈОТ УМ “MINDYOUR MIND” размена на студенти во Себеш

АМИГДАЛА Здружение за психотерапија и едукација Романија од 16 до 24 септември. ПРИЈАВЕТЕ СЕ И УЧЕСТВУВАЈТЕ Право на учество имаат сите млади од 18 до 26 години што се вакцинирани. Серија работилници за грижа за менталното здравје и работа на стигмата врзана за...

Проект: Училиште за иднината

АМИГДАЛА -Здружение за психотерапија и едукација ВЕ ПОВИКУВА ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА УЧЕСТВО НА ПРОЕКТ -ЕДУКАЦИЈА ВО КРАЈОВА РОМАНИЈАСите трошоци за обука, сместување, превоз и храна се подмирени и организирани. Целта на обуката е практични методи за работа со млади лица...

Action Methods and Experiential Learning – Practice-Oriented Research in Psychodrama 26th of February – 1st of March 2015, Intituto Universitário (ISPA), Lisbon/Portugal

На конференцијата се состанаа 40 истражувачи и експерти од 15 европски и медитерански земји, кои ги изнесоа, дискутираа и развиваа нивните истражувачки проекти и идеи. Особено е важно да се спомене дека се повеќе и повеќе млади луѓе со истражувачки интерес се...

FEPTO Research Committee Meeting

FEPTO Research Committee Meeting „Research Networks and Cooperation – Facilitating applied psychodrama research“ 8th -11th of October 2015 University of Applied Sciences Würzburg, Germany 8-ми-11 -ти октомври 2015 година на „Универзитетот за Применети Науки“ во...