+ 389 2 3122 145 [email protected]

Амигдала

Центар за психотерапија и едукација

МИСЛИ НА СВОЈОТ УМ “MINDYOUR MIND” размена на студенти во Себеш

АМИГДАЛА Здружение за психотерапија и едукација Романија од 16 до 24 септември. ПРИЈАВЕТЕ СЕ И УЧЕСТВУВАЈТЕ Право на учество имаат сите млади од 18 до 26 години што се вакцинирани. Серија...

Проект: Училиште за иднината

АМИГДАЛА -Здружение за психотерапија и едукација ВЕ ПОВИКУВА ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ ЗА УЧЕСТВО НА ПРОЕКТ -ЕДУКАЦИЈА ВО КРАЈОВА РОМАНИЈАСите трошоци за обука, сместување, превоз и храна се подмирени и...

Action Methods and Experiential Learning – Practice-Oriented Research in Psychodrama 26th of February – 1st of March 2015, Intituto Universitário (ISPA), Lisbon/Portugal

На конференцијата се состанаа 40 истражувачи и експерти од 15 европски и медитерански земји, кои ги изнесоа, дискутираа и развиваа нивните истражувачки проекти и идеи. Особено е важно да се спомене...

FEPTO Research Committee Meeting

FEPTO Research Committee Meeting „Research Networks and Cooperation – Facilitating applied psychodrama research“ 8th -11th of October 2015 University of Applied Sciences Würzburg, Germany 8-ми-11...

Запознајте нѐ

Центарот за психотерапија и едукација АМИГДАЛА е здружение на граѓани формирано во Скопје 2010 г. со делување на национално ниво во Република Македонија. На оваа официјална веб страна можете да се информирате повеќе за програмата, активностите и членовите на здружението.

“Амигдала” е здружение за психотерапија и едукација и како непрофитна организација е формирано и регистрирано во Март 2010 година, а израсна од визијата и напорната работа на кабинетот за психотерапија “Сега и овде” кој пак е формиран во март 2005 година. Денеска брои 32 членови, од повеќе профили, но најголем број од нив се дипломирани психолози или студенти по психологија.Во рамките на АМИГДАЛА функционира ШКОЛА ЗА ПСИХОТЕРАПИЈА преку ПСИХОДРАМА, која е членка на ФЕПТО  (Европска Федерација за Психодрама Тренинг Организации).

 

Амигдала организира

  • Работилници
  • Конференции
  • Едукација

Сега и овде

Кабинет за психотерапија

 

Контактирајте нѐ

Договорете состанок

Телефон

+ 389 2 3122 145

Локација

ул. Аминта трети 73/3, Скопје

Пишете ни порака или поставете прашање

3 + 7 =