+ 389 2 3122 145 [email protected]

АМИГДАЛА Здружение за психотерапија и едукација

Романија од 16 до 24 септември.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ И УЧЕСТВУВАЈТЕ 😊

Право на учество имаат сите млади од 18 до 26 години што се вакцинирани. Серија работилници за грижа за менталното здравје и работа на стигмата врзана за младите со предизвици во сфера на ментално здравје. Теми на работилниците се справување со стрес, анксиозност, стравови, фобии, булинг, судир и конфликти со возрасните и меѓу генерациите, биполарно растројство и грижа за менталното здравје. Методи на работа: тимска работа, акциони методи, плејбек, психодрама…На семинарот ќе учествуваат млади од шест земји. Сите трошоци за пат и престој се подмирени.

Информации: 078 210 458 Маргарита Николовска