Контакт

ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ПСИХОТЕРАПИЈА И ЕДУКАЦИЈА
"АМИГДАЛА" – СКОПЈЕ

 

 

MB_0023_home2     ул. Аминта трети 73/3

 

 blue-phone-md     + 389 2 3122 145

 

mobilelogo    + 389 70 233 453

 

mobilelogo    + 389 70 210 458

 

 emaillogo      [email protected]

 

 

 

Полињата означени со * се задолжителни.